Bulgogi.

Tasha ajak temankan dia tukar hp yang rosak tu (masuk air masa snorkeling kat Perhentian) kat Mid Valley. Mira pun ada sebab dia semester break jadinya kita pun berjalan-jalan orang bujang lah, while Elin dup dap dup dap kat Klate jadi tunangan orang. huhuhu… Lepas penat ulang alik, akhirnya penuhi perut dengan makanan Korea kat The Gardens. Tasha cakap birthday treat sekali untuk Mira dan aku. hahaha

Akhirnya dapat makan bbq daging sedap dan lembut tapi sayangnya tak dapat nak nikmati sangat sebab gusi hakak tak baik lagi *crying*

IMG_8245

IMG_8246

IMG_8247

IMG_8249

IMG_8263

IMG_8267

IMG_8268

IMG_8264

This is the right way to taste the juicy of lettuce and bulgogi

.

.

.

Nanti boleh datang lagi dengan yang lain jugak. Really recommended! Tak ramai orang dan servis yang cepat dan boleh makan dengan tenang ♥♥♥

 

 

Advertisements